DSC_4912
Dimarts passat va tenir lloc la presentació oficial de la 3a Edició del Campus. La presència de periodistes va ser elevada, en aquest article us fem un resum de la repercussió que ha tingut aquests dies la presentació als mitjans de comunicació.  

 

A nivell local, Ràdio Sabadell va ser la primera en fer-se ressò de la notícia. Al programa “Migdia Esports” amb l’Adrián Arroyo i el Sergi Garcés. Garcés va destacar que l’ocupació del CGGJ supera el 90% a tres setmanes per l’inici del Campus. Segons Arroyo, a més, el Garcia Junyent s’ha convertit en un Campus de referència a la ciutat. Al link podeu escoltar el programa sencer.

LINK RÀDIO SABADELL

No marxem de Sabadell perquè també el Diari de Sabadell ha parlat aquest cap de setmana de la presentació. L’article remarca la dedicació que els tres germans tenen sobre el Campus. Segons ells, la clau del dia a dia és la presència dels tres germans en l’organització que, juntament amb Jordi Besonias i Pere Llonch, tiren endavant un projecte de gran envergadura.

CGGJ DIARI DE SABADELL

En la plana nacional, L’Esportiu va publicar una entrevista al gran dels tres germans, l’Òscar. L’entrevista va enfocada al dia a dia de l’entrenador del Red Bull Salzburg per parlar del seu present i, sobretot, del seu futur més immediat.

ENTREVISTA ÒSCAR 1 E

ENTREVISTA ÒSCAR 2 E

També El Periódico va publicar una entrevista a l’Òscar fent-se ressò de la gran tasca que ha dut a terme les dues darreres temporades a Àustria.

ENTREVISTA ÒSCAR 1 EP