Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/garciajunyent.cat/web/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Rècord d'inscripcions pel Campus Germans Garcia Junyent - Campus Germans Garcia Junyent

Rècord d’inscripcions pel Campus Germans Garcia Junyent

El ritme d’inscripcions d’enguany pel Campus Germans Garcia Junyent és el més elevat de les 5 edicions que s’han fet fins ara. 

 

Arribem a finals de maig i, com cada any, l’organització del Campus Germans Garcia Junyent es posa en marxa: últims detalls i preparatius per una edició especial, la cinquena.

Paral·lelament a l’organització, les famílies també reserven la seva plaça a un esdeveniment que s’ha fet un lloc de referència entre els Campus de la zona de Barcelona. Prova d’això és l’interès que hi ha hagut aquest any per reservar una plaça amb més marge de temps que en anteriors edicions. De fet, a falta de més de quatre setmanes per l’inici del CGGJ 2019, el % d’ocupació setmanal és el següent:

1a setmana – 60% places reservades

2a setmana – 100% places reservades

3a setmana – 95% places reservades

4a setmana – 75% places reservades

Al llarg dels propers dies us anirem descobrint totes les novetats i sorpreses que us tenim preparades per aquesta 5a edició. I si encara no us heu inscrit, afanyeu-vos!

Som-hi!

 

Related Posts