Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/garciajunyent.cat/web/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Punt i final a l'edició més exitosa del CGGJ - Campus Germans Garcia Junyent

Punt i final a l’edició més exitosa del CGGJ

Amb números de rècord i molt bones sensacions, acaba la 4a edició del Campus Germans Garcia Junyent. 

El passat dia 20 de juliol vam tancar a les instal·lacions de Le Five de Sabadell la que ha estat 4a edició del Campus Germans Garcia Junyent. Les sensacions per part dels organitzadors i coordinadors de l’esdeveniment han estat novament molt positives. Sovint és interessant però tornar a mirar enrere, veure d’on venim per a valorar on, entre tots, hem arribat:

Era l’any 2015 quan els tres germans Garcia Junyent (l’Òscar, el Genís i el Roger) amb l’ajuda del Jordi Besonias i el Pere Llonch, van decidir engegar un projecte nou i il·lusionant. Amb la finalitat d’oferir un producte diferent començava a caminar el Campus GGJ. L’esdeveniment es sustentava sobre tres pilars (objectius) principals: havia d’estar vinculat al món de la formació futbolística, fer-ho de manera amena i divertida -sense perdre la vessant més didàctica- i, com a tercer element, tenir com a base la ciutat de Sabadell, la seva ciutat natal.

Quatre anys més tard i mantenint l’essència del principi, podem afirmar que el projecte CGGJ s’ha consolidat com un dels Campus punters tant a la província de Barcelona com a nivell de Catalunya. Les xifres de jugadors inscrits parlen per sí soles, i és que un mes abans d’iniciar la 4a edició, dues de les quatre setmanes ja havien superat el límit de jugadors inscrits. Com a factor també positiu, podem parlar que més d’un 80% dels jugadors que han format part d’aquesta 4a edició ja havien sigut integrants del Campus en anteriors edicions. I com a tercer element clau, la procedència dels jugadors: enguany hem arribat a comarques com el Vallès Oriental, el Barcelonès, el Bages o bé el Solsonès, però es que també hem tingut jugadors de Mallorca i Irlanda. L’expansió del Campus més enllà de Sabadell comença a ser una realitat.

Les xarxes socials han experimentat un augment del nombre de seguidors en l’últim mes i mig. Un altre element que ens constata de forma objectiva que el creixement també s’ha traslladat als nostres perfils socials: començant per Instagram (+130), Twitter (+55) o bé Facebook (+45). En total més de 2180 usuaris segueixen el dia a dia del Garcia Junyent.

Unes xifres que ens fan ser molt optimistes de cara a futures edicions o esdeveniments que s’organitzin com a Campus Germans Garcia Junyent. Tenim moltes ganes de seguir expandint el projecte i fer-ho de la mà dels que fins a dia d’avui ens heu ajudat a fer-lo possible, especialment les famílies que any rere any dipositen la confiança en els nostres professionals. Acabem la 4a edició satisfets sobretot amb comentaris que hem rebut per part de tots els pares i mares, valorem que les opinions són molt positives i això ens dóna forces per a seguir creixent.

Moltes gràcies i fins la pròxima!

 

Related Posts