La planta de Pediatria del Parc Taulí rep la visita dels tres germans Garcia Junyent!

Ahir a la tarda, l’Òscar, el Genís i el Roger van visitar les instal·lacions de la planta de Pediatria del Parc Taulí de Sabadell.

visita-ggj_slide2

En el marc del projecte Una Onada de Petits Somriures, on els germans han col·laborat en diverses ocasions tot divulgant la iniciativa, ahir van realitzar una visita a les instal·lacions de l’hospital. De fet, els tres van aprofitar per a fer un regal a tots els infants hospitalitzats a la planta de Pediatria; el detall era una pilota oficial de la 4a edició del Campus Germans Garcia Junyent, que s’està duent a terme aquests dies a la Zona Esportiva de Can Rull.

Paral·lelament, l’Òscar, el Genís i el Roger també han volgut col·laborar a títol personal amb la nova planta de Pediatria realitzant una aportació econòmica que vol ajudar a acabar fent realitat la iniciativa del fons marí al Parc Taulí.

Tot just farà un any, el projecte de l’ Onada de Petits Somriures arrencava amb vídeo on l’Òscar, el Genís i el Roger presentaven la iniciativa que té com a principal objectiu el d’ajudar que els més petits guardin un feliç record de la seva estada a l’hospital. (VÍDEO)

Des d’aquestes línies volem aprofitar també per agrair el tracte rebut per part de tots els i les professionals del centre Parc Taulí per la seva tasca diària i el tracte que tenen cap al tots els nens i nenes ingressats.

 

 

Notícies relacionades