Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/garciajunyent.cat/web/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 La Metodologia GGJ, un dels punts forts del Campus - Campus Germans Garcia Junyent

La Metodologia GGJ, un dels punts forts del Campus

La Metodologia GGJ, una línia de treball pensada i adaptada a les necessitats de millora individual de cada jugador.

33430664_760603594147699_1254319510597402624_nDes del CGGJ apostem per una manera de veure, viure i entendre el futbol. El Campus Germans Garcia Junyent ha de servir per a donar la màxima qualitat esportiva a cada jugador i l’eina a través de la que ho fem és la Metodologia GGJ.

Aquesta metodologia es fonamenta i desenvolupa a través d’una gamma variada d’exercicis, tots ells amb unes finalitats concretes que tenen com a principal objectiu la millora tècnica i tàctica del jugador o jugadora. En aquest sentit, és a través de l’experiència dels tres germans que hem elaborat una línia de treball pensada i adaptada a les necessitats de millora individual de cada jugador.

Són molts els entrenadors que han entrenat a l’Òscar, el Genís i el Roger. De tots han pogut aprendre i millorar. Sens dubte però, el que més ha influït la seva manera d’entendre el futbol ha estat Johan Cruyff. Amb ell van aprendre que el futbol sempre té una lògica, que pensar et fa millor jugador, que entendre i comprendre les situacions del partit t’ajuda a donar una millor resposta. I, la més important, que el bon tracte amb la pilota fa que jugar a futbol sigui sinònim de gaudir. És la cultura del futbol de casa nostra. Valorada mundialment, entenem que és una eina que entre tots hem de saber preservar i conservar. El futbol ha de ser diversió i des del CGGJ l’entenem d’aquesta manera. Això és el “Futbol Total”.

És per això que des del Campus Germans Garcia Junyent parlem d’ensenyar i millorar els jugadors durant la seva estada al Campus. I fer-ho a través de la nostra manera de veure el futbol, una filosofia (la del “Futbol Total”) que entenem que en etapes formatives ha de ser clau per a una formació integral de qualsevol jugador o jugadora, jugui al nivell que jugui. És un treball que gràcies a la dedicació dels nostres entrenadors i monitors hem estat portant a terme les anteriors 4 edicions del projecte.

Tot això, sumat al fet d’ensenyar tots aquests aspectes en un ambient lúdic, on volem que aprenentatge i diversió vagin agafats de la mà, ha propiciat que el CGGJ s’hagi convertit en un dels Campus referents de la zona de Catalunya.

En pocs dies tornem a engegar motors, en tenim moltes ganes!

Related Posts