Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/garciajunyent.cat/web/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Cancel·lada la 6a edició del CGGJ - Campus Germans Garcia Junyent

Cancel·lada la 6a edició del CGGJ

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, esperem que, tot i la situació actual i els danys que està causant la Covid-19, a casa estigueu tots bé. Us vam prometre que tan aviat com disposéssim de novetats en referència a l’edició del Campus Germans Garcia Junyent 2020, us ho faríem saber; en aquesta línia, ja s’han fet oficials les mesures proposades per la Direcció General de Joventut que tenen a veure amb les activitats de lleure i esportives d’aquest estiu. Una vegada analitzats tots els requisits que caldria complir per a poder realitzar el Campus amb plenes garanties i després de consultar-ho amb experts i professionals sanitaris, hem arribat a la conclusió que no el podem portar a terme. La realitat d’un esdeveniment que agrupa més de cent jugadors al llarg de cinc
setmanes consecutives, topa amb les mesures proposades des de les administracions.

Des de la 1a edició del CGGJ, una de les principals premisses que com a organització hem tingut molt clara, era i segueix sent el fet de donar molta importància a la qualitat del servei prestat. Haver de reduir el nombre de participants i mantenir una separació mínima de dos metres entre ells durant tota la jornada, entre altres, fa que no puguem garantir ni aquest punt així com tampoc la completa seguretat dels jugadors ni entrenadors.

Entenem que aquestes mesures són necessàries per a intentar combatre la Covid-19. És més, som molt conscients que cal un esforç comunitari i individual per a poder recuperar la normalitat quan abans millor i que passa per prendre control d’activitats com la nostra, tot regulant molt més el seu dia a dia. Aquesta regulació ens impediria portar a terme la nostra activitat, entesa com a un Campus esportiu, on la relació amb els amics, entrenadors… el col·lectiu, al cap i a la fi, és un element indispensable i imprescindible.

Sense allargar-nos gaire més, us trobarem molt a faltar aquest estiu. Però en aquest cas, el benestar comú com a societat sempre ha d’estar per sobre de tot. Gràcies per la confiança que ens heu dipositat al llarg de les cinc edicions. Ara toca aturar-nos, la salut i seguretat dels vostres fills és la nostra prioritat. L’estiu proper tornarem més forts, esperançats de retrobar-nos novament i compartir amb tots vosaltres totes les novetats que teníem preparades i organitzades enguany.

Una abraçada molt forta!

Related Posts