DD91CmbXkAUvsnr
El Campus Germans Garcia Junyent arriba a l’equador de la seva 3a Edició amb el tancament de la 2a setmana de Campus. Seguim avançant amb molt bones sensacions i contents de veure com els jugadors gaudeixen i aprenen fent allò que més els agrada, jugar a futbol. 

 

Diuen que quan el temps passa volant és perquè estàs fent allò que més t’agrada. Aquesta és la sensació que tenim tots els components del CGGJ. En un obrir i tancar d’ulls resulta que ens trobem ja a la meitat de la 3a Edició del Campus. Ens queden dues setmanes prometedores per endavant on esperem seguir amb la línia marcada en aquests primers compassos de Campus; les sensacions són molt bones i des de fora veiem com gaudeixen i aprenen tots i cada un dels jugadors del Garcia Junyent.

Aquesta setmana, tot i que la calor ha estat més protagonista que la primera, hem estat capaços de mantenir el nivell d’exigència mostrat durant la primera setmana de Campus. Els treballs han estat intensos i els jugadors treballen seriosament. Quan aquests dos ingredients es barregen, els resultats acostumen a ser positius.

Dilluns i dimarts vam iniciar la setmana amb treballs de millora tècnica, tàctica i coordinativa. Els vam alternar amb altres tasques lúdiques que ens ajuden a fer més dinàmics la resta d’exercicis.

El dimecres vam fer la primera sortida d’enguany a les Instal·lacions del Futbol-Golf d’Ullastrell. Va ser una jornada única on tots (adults i petits) vam poder passar una bona estona, diferent, per trencar la rutina de la setmana a través d’una activitat amena i divertida.

Ahir divendres, va ser l’últim dia de la setmana. Com cada divendres, durant la primera hora ens vam dividir en els grups habituals de treball i, ja després de la pausa d’esmorzar, es va fer equips barrejats per acabar la sessió amb uns partidets amistosos entre nosaltres. Al mateix temps, els companys de Futbolmania, van estampar el nom a les botes de tots aquells jugadors que ahir deixaven el Campus. Al final de la jornada, vam acomiadar-nos de tots aquests companys: es van endur una bossa amb diferents obsequis del CGGJ com són una pilota, una fotografia de grup, un portabotes o bé (el que va tenir més èxit entre els jugadors) una samarreta del Red Bull Salzburg per tots i cada un d’ells.

Dilluns vinent hi tornem, amb les mateixes ganes, seguim!