IMG_1420
Després de cinc dies molt intensos, el Campus Germans Garcia Junyent ha posat punt i final a la primera setmana de la 3a edició. Han estat uns dies on els exercicis i jocs al camp del Can Rull s’han alternat amb alguna que altra sorpresa i la sortida de dimecres a Le Five de Sabadell.

 

Dilluns començava la 3a edició del Campus Germans Garcia Junyent. Després de mesos de preparació, tot estava llest perquè la màquinaria del CGGJ tornés a funcionar un any després.

Puntuals, a les 9, els jugadors s’acabaven de vestir amb les noves equipacions del Campus. Acte seguit, es va procedir a fer la ja tradicional foto de grup. El centenar de jugadors que ha estat amb nosaltres, juntament amb els entrenadors i màxims responsables de l’esdeveniment n’eren els protagonistes.

Dimarts va ser un dia molt especial. La jornada començava amb treballs de millora tècnica i coordinativa, vam anar a esmorzar i després vam rebre la visita del Bruno Saltor, actual jugador de la Premier League anglesa amb el Brighton Albion. El Bruno va anar passant grup per grup responent totes les preguntes dels nostres joves futbolistes. Molts estaven encantats pensant que tenien al davant un jugador que ha passat per equips com l’Espanyol, el València, el Nàstic de Tarragona o l’Almeria i que ha hagut de defensar, entre d’altres, a jugadors com Leo Messi.

Arribàvem a mitja setmana i tocava excursió a les instal·lacions de Le Five de Sabadell. Molts dels components del campus que ja havien vingut a altres edicions, estaven esperant amb moltes ganes aquest dia. A Le Five ens vam dividir en diferents grups per fer uns treballs a primera hora. Després de l’esmorzar, amb aquests mateixos grups vam fer equips per realitzar uns partidets amistosos entre nosaltres. Els més grans, a més, van tenir l’oportunitat de gaudir del Futbol-Pàdel com a joc. És divertit i, a més, et permet treballar molt la tècnica de cada jugador.

Tocava tancar la setmana amb els dos dies finals. Dijous i divendres el temps ens va respectar molt. La calor d’altres anys va quedar amagada per un ambient molt procici per la pràctica esportiva. En part, gràcies a les pluges de dimecres a la nit. En aquest context, els jugadors van poder gaudir al màxim dels exercicis plantejats de dijous. Divendres, a més, la sessió va anar enfocada primer a jocs: tots vam passar pel Futbol-Tenis o altres com els de punteria. Al mateix temps, els companys de Futbolmania van estampar el nom a les botes de molts dels jugadors del Campus; es va voler donar prioritat als que la setmana que ve ja no venen més. Aprofitem per recordar que cada divendres els tindrem entre nosaltres per personalitzar les botes de tots i cada un dels jugadors del Campus que ho desitgin. Després d’esmorzar, i com ja era habitual en les dues edicions anteriors del Campus, vam fer uns partidets entre nosaltres per acabar de tancar la setmana. Finalment, ens vam reunir tots al centre del camp per acomiadar els companys que ens deixaven aquesta primera setmana. Es va sortejar material esportiu i un parell de botes gentilesa també de Futbolmania. Aquest any, a més, cada jugador s’emporta una bossa amb una pilota del campus i una peça de roba (entre altres objectes i records) del Red Bull Salzburg per a tots els jugadors i jugadores.

Una setmana normal hagués finalitzat el divendres. Aquesta però, no va ser ben bé així. Una petita representació del Campus Germans Garcia Junyent es va aplegar dissabte al Municipal de la Creu de Sabadell per col·laborar en la 3a edició del Torneo Solidario Enfermedades Raras. Es tracta d’un torneig amb finalitats benèfiques. L’assistència a l’esdeveniment va ser per aportar el nostre granet de sorra a un acte on són molts els voluntaris que any rere any el fan possible, ajudant així a les persones més necessitades. Des del Campus hi vam col·laborar amb un equip prebenjamí (que va acabar segon de la seva cateogoria) i un aleví que va finalitzar com a primer classificat.

 

Com podeu veure, ha estat una setmana molt intensa. Hem intentat, cada dia, intentar informar-vos de les activitats que hem anat realitzant a través dels nostres perfils de Facebook, Twitter i Instagram. Volem que, tothom que ho vulgui, se senti part del 3r Campus Germans Garcia Junyent.

Demà hi tornem! Som-hi!