IMG_6106
La 3a edició del Campus Germans Garcia Junyent entra a la seva darrera setmana d’activitat, enrere queden ja tres setmanes molt intenses però que, al mateix temps, han estat molt gratificants.

 

Divendres, més de 130 jugadors i jugadores es van acomiadar de la 3a setmana del Campus 2017. Es posava el punt i final a cinc dies més d’activitats, exercicis, treballs, jocs i moments, molt bons moments. Ha resultat ser una setmana dinàmica que, com les anteriors, ens ha passat volant!

Dilluns i dimarts, els primers dos dies, els treballs de millora tècnica i tàctica es van anar alternant amb jocs i treballs de millora de la posició, finalització amb diferents superfícies o bé partidets reduïts. Van ser dos dies on la calor es va fer notar però que, malgrat tot, els jugadors van saber estar a l’alçada, demostrant en tot moment serietat i exigència per donar el millor d’ells mateixos. Des d’aquí, volem felicitar-los a tots per la manera com estan treballant cada dia.

Dimecres, per trencar amb la rutina de tota la setmana, vam tornar a anar a Le Five de Sabadell. Com a la primera setmana de Campus, els jugadors i jugadores van poder gaudir d’unes instal·lacions privilegiades que ens permeten gaudir fent allò que més ens agrada: jugar a futbol envoltats dels nostres amics.

Tant dijous com divendres el temps ens va respectar molt més, això ens va permetre poder entrenar sense la calor habitual d’aquest mes de juliol. Dijous es va seguir amb la dinàmica dels primers dies de la setmana. Per altra banda, el divendres va ser completament diferent: a primera hora del matí ens vam dividir en diferents grups per jugar (jocs de futbol-tenis, punteria, finalització, etc.). Després de la pausa per esmorzar, en equips diferents, vam fer partidets amistosos entre nosaltres repartits pels diferents grups i franges d’edat. A més, tots aquells jugadors que s’acomiadaven del CGGJ 2017, i gràcies a la col·laboració de Futbolmania, els vam estampar el nom a les botes amb el seu dorsal. A part, al final de la sessió, se’ls va obsequiar amb un lot de productes del Campus Germans Garcia Junyent: una samarreta d’un dels tres germans, una fotografia de record, vals de descompte o bé una pilota oficial d’aquesta 3a Edició, entre altres.

Volem donar les gràcies a tots aquells que aquesta setmana heu acabat l’estada amb nosaltres i animar-vos a repetir la temporada vinent!

Dilluns iniciem la darrera setmana de Campus, prepareu-vos, tenim preparades moltes sorpreses!

Seguim!